Via dit bestelformulier kunt u uw bestelling van houtmonsters plaatsen. Indien er onduidelijkheden of vragen zijn over uw bestelling nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. We streven er naar zo spoedig op uw bestelling te reageren. Heeft u na 7 dagen nog geen reactie van ons ontvangen? Controleert u dan alstublieft of onze e-mail niet in uw spambox terecht is gekomen.

De monsters zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. De kosten per monster staan in de actuele voorraadlijst.

Voor niet-leden geldt een toeslag van € -.50 per monster.
Niet-leden kunnen alleen monsters bestellen waarvan er meer dan 10 stuks op de actuele voorraadlijst staan.

Voor alle leveringen geldt het actuele post-verzendtarief.

❗️Via dit formulier kunt u uitsluitend bestellingen plaatsen met verzending binnen Nederland. Bestellingen met verzending naar het buitenland kunt u e-mailen naar .


Warning! JavaScript must be enabled for this form to work properly.

Ik wil graag onderstaande houtmonsters bestellen.

Vul in onderstaand veld uw bestelling in. 
Bijvoorbeeld als 1x nr. monster:
1x nr. 15
1x nr. 38
1x nr. 38A

Met uw bestelling van houtmonsters verklaart u op de hoogte te zijn van onze algemene voorwaarden en geeft u aan akkoord te zijn met ons daarin beschreven beleid.

 


Nadat de bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mail adres. 

Het is mogelijk dat niet alle monsters op voorraad zijn, zodat het totaalbedrag pas na samenstelling van het pakket bekend is.

Het bestuur kan bestellingen uit de Nehosoc-houtmonster-voorraad weigeren als duidelijk blijkt dat deze niet uitsluitend voor het aanleggen of uitbreiden van uw persoonlijke xylotheek bedoeld is.